O nama

... specijalisti za gastronomiju...
Iskustvo

Kompanija INTERCOM preko 15 godina bavi se prometom roba iz segmenta gastronomije. Tokom decenije i po uspješnog rada detaljno smo upoznali potrebe crnogorskog tržišta, posebno poslastičara, pekara, proizvođača sladoleda i najboljih šefova kuhinje.

Distributeri smo najpoznatijih evropskih proizvođača gastronomskih sirovina

Asortiman kompanija IRCA, IFFCO, STERILGARDA, AMBROSIO, itd, obezbjeđuje sve što je potrebno savramenoj kuhinji sa posebnim naglaskom na čokolade, kremove, biljne i životinjske pavlake, nadjeve, prelive, itd. Posebno je interesantan program za pekarstvo koji obuhvata smjese za pripreme modernih recepata za proizvodnju hleba i peciva, kao i pekarske dodatke i dekoracije.

Best Quality & Gluten-Free

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.
Authentic Tradition

Razvoj i rast

Nakon 15 uspješnih godina razvoja u okviru porodičnog biznisa porodice Pecović iz Podgorice, početkom 2020. godine INTERCOM je postao dio VELETEX Grupe. 

Sa tri decenije iskustva u trgovini, distribuciji, turizmu i poljoprivredi, kompanija VELETEX kao novi vlasnik radiće na daljem razvoju svih segmenata INTERCOM-a, a kroz sinergijski efekat obezbijediti brzi rast u komplementarnim djelatnostima.